ВАШАТА СИГУРНОСТ Е НАШИОТ ПРИОРИТЕТ

— AMZ —
 • АВТО MOTO ЗДРУЖЕНИЕ

 • ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

 • AВТO ШКОЛА

 

Услуги

ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД

повеќе

АВТО ШКОЛА

повеќе

Осигурување

повеќе

Зелен Картон

повеќе

Меѓународна возачка дозвола

повеќе

Одобрение

повеќе

Пробни Табли

повеќе

Поштенски Услуги

повеќе

Полициски Референт

повеќе

Галериа

 

ПАРТНЕРИ

Некои од нашите клиенти што сме работеле до сега

Stopanska BankaNLB Tutunska BankaUniqa OsiguruvanjeEUROSIGViena Insurance GroupDurmo ToursPosta e Maqedonisë
За Нас

Туристичката компанија со домашно, регионално и европско  реноме, ДУРМО ТУРС од Гостивар под раководство на браќата Белули, со долгогодишно искуство во областа на превозот на патници, оценувајќи ја високо безбедноста на патниот сообраќај и имајќи ја предвид сличноста на дејностите, направи уште еден деловен чекор со повторното ставање во функција во Ноември 2017 година, на  Авто – мото здуржение – Гостивар,

Авто-мото здружение функционира како реформирано претпријатие со современа опрема и квалификуван персонал, кое во секое време ви нуди:
– Технички преглед на возила,
– Хомологација на возила,
– Атестирање
– Влечна служба,
– Автошкола – со сопствен полигон, за сите категории на возила.

Во рамките на овој центар, од страна на надлежните служби се овозможува и стекнување со:
– Меѓународна возачка дозвола,
-Одобрение за управување со туѓо возило во странство
– Уверение за пробно возење,
– Пробни таблички
– Осигурителни полиси, и
– Зелен картон

За полесно пружање на комплет услуги, во рамките на овој комплекс,  во секојдневна функција се поштенските и банкарските  услуги, како и регистрација на возила под директно управување на сообраќајната полиција.
АВТО-МОТО ЗДРУЖЕНИЕ – ГОСТИВАР
ВАШАТА БЕЗБЕДНОСТ Е НАШ ПРИОРИТЕТ

ПЕРСОНАЛ

Picture of Насер Салиу

Насер Салиу

ИНСТРУКТОР

Инструктор за возење

  Picture of Фекри Ислјами

  Фекри Ислјами

  ИНСТРУКТОР

  Инструктор за возење

   Picture of Валдета Алили

   Валдета Алили

   ИНСТРУКТОР

   Инструктор за возење

    Picture of Светлана Станкоска

    Светлана Станкоска

    ПРЕДАВАЧ

    Предавач по теоретска настава

     Picture of Даниела Мирческа

     Даниела Мирческа

     РАКОВОДИТЕЛ

     Раководител на Авто Школа АМЗ

      Picture of Леутриме Белули

      Леутриме Белули

      АДМИНИСТРАТОР

       Picture of Билјана Антеска

       Билјана Антеска

       АДМИНИСТРАТОР

        Picture of Зелије Бајрами

        Зелије Бајрами

        АДМИНИСТРАТОР

         Picture of Јане Бобаровски

         Јане Бобаровски

         КОНТРОЛОР

          Picture of Горан Дуковски

          Горан Дуковски

          КОНТРОЛОР

           Picture of ИГОР ЃОРЃИЕСКИ

           ИГОР ЃОРЃИЕСКИ

           РАКОВОДИТЕЛ

           Раководител на станица за Технички Преглед

            Picture of Дурмиш Белули

            Дурмиш Белули

            УПРАВИТЕЛ

             Контакт


             • е-маил: info@durmoamz.com.mk

             • тел: +389 42 212 507

             • адреса: Rr. Ilindenit P.n Gostivar,1230

              

             Back to Top