SIGURIA JUAJ ËSHTË PRIORITETI YNË

— AMZ —
 • AUTO MOTO GOSTIVAR

 • KONTROLL TEKNIK

 • AUTO SHKOLLË

 

Shërbimet

KONTROLLI TEKNIK

Më Shumë

AUTO SHKOLLË

Më Shumë

POLISA SIGURIMI

Më Shumë

KARTON I GJELBERT

Më Shumë

LEJE NDËRKOMBËTARE

Më Shumë

AUTORIZIM

Më Shumë

TARGA PROVUESE

Më Shumë

SHËRBIME POSTARE

Më Shumë

REFERENT I POLICISË

Më Shumë

Galeri

Partnerët

Ja disa klientë të famshëm që kemi punuar me të deri tani

Stopanska BankaNLB Tutunska BankaUniqa OsiguruvanjeEUROSIGViena Insurance GroupDurmo ToursPosta e Maqedonisë
RRETH NESH

Kompania turistike me renome vendore, rajonale dhe evropjane, DURMO TOURS nga Gostivari nën menaxhimin e vllezërve Beluli, me një përvojë të gjatë në lëminë e transportimit të udhëtarëve, duke vlerësuar lartë sigurinë në komunikacion rrugor dhe duke patur parsyshë ngjashmërinë e veprimtarive, ndërmorri hapin afarist të rradhës, duke rivënë në funksion në Nëntor të vitit 2016, Shoqatën Auto Moto – Gostivar.

Shoqata Auto Moto funksionon si një ndërmarrje e reformuar me pajisje moderne dhe me staf të kualifikuar, që në çdo kohë ju ofron:
– Kontrollin teknik të automjeteve,
– Homolgimin e automjeteve,
– Atestim
– Shërbime rimorkimi,
– Autoshkollë – me poligonin e vet, për të gjitha kategoritë e automjeteve.

Në kuadër të kësaj qendre nga ana e shërbimeve kompetente mundësohet edhe furnizimi me:
– Leje ndërkombëtare për vozitje,
– Autorizime për vozitje të automjetit të huaj jashtë vendit,
– Vërtetime për vozitje provuese,
– Targa provuese,
– Polisa sigurimi dhe
– Karton të gjelbërt.

Për të lehtësuar dhënien komplete të shërbimeve, në kuadër të këtij komleksi në funksion të përditshëm janë shërbimet postare dhe bankare, si dhe shërbimi i regjistrimit të automjeteve nën menaxhim të drejtpërdrejtë të policisë së trafikut rrugor.

SHOQATA AUTO MOTO – GOSTIVAR

SIGURIA JUAJ ËSHTË PRIORITETI YNË

Personeli

Picture of Naser Saliu

Naser Saliu

Instruktor

Instruktor për vozitje

  Picture of Fekri Isljami

  Fekri Isljami

  Instruktor

  Instruktor për vozitje

   Picture of Valdeta Alili

   Valdeta Alili

   Instruktor

   Instruktore për vozitje

    Picture of Svetllana Stankoska

    Svetllana Stankoska

    Ligjëruese

    Ligjëruese në mësimdhënie teorike në Auto Shkollën AMZ

     Picture of Daniela Mirceska

     Daniela Mirceska

     Udhëheqës

     Udhëheqëse e Auto Shkollës AMZ

      Picture of Leutrime Beluli

      Leutrime Beluli

      Administratore

       Picture of Biljana Anteska

       Biljana Anteska

       Administratore

        Picture of Zelie Bajrami

        Zelie Bajrami

        Administratore

         Picture of Jane Bobarovski

         Jane Bobarovski

         Kontrollor

          Picture of Goran Dukovski

          Goran Dukovski

          Kontrollor

           Picture of Igor Gjorgjieski

           Igor Gjorgjieski

           Udhëheqës

           Udhëheqës i stacionit për Kontroll Teknik

            Picture of Durmish Beluli

            Durmish Beluli

            Drejtor

             Kontakt

             Loading


             • e-mail: info@durmoamz.com.mk

             • tel: +389 42 212 507

             • adresa: Rr. Ilindenit P.n Gostivar,1230

              

             Back to Top